Huawei C8815

Huawei C8815 White 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
C8815: Android 4.1, 5 megapixel camera, quad-core, dun, 2G, 1GB RAM, 5.0 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de C8815 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Huawei, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei C8815:

Wij hebben alle specificaties van de Huawei C8815 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Huawei C8815 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 170 gram. Met een dikte van 9.7 millimeter is het toestel niet te dik. De Huawei C8815 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8625Q chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De C8815 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 320 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.7 millimeter
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2100 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen ondersteuning voor 3G
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei C8815 ondersteunt diverse netwerken. Met de C8815 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei C8815 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C8815 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Huawei C8815 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 220 pixels per inch is dit HD scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Huawei C8815
Heb je een vraag over de Huawei C8815 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel