Huawei G710

Huawei G710 White 61%
Deze telefoon is niet op voorraad
G710: Android 4.1, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

De G710 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Huawei in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei G710:

Voor het voordeligste aanbod Huawei G710 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Huawei telefoons waaronder de G710.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei G710 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Huawei G710 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 160 gram. De Huawei G710 wordt aangedreven door een K3V2 chip met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De G710 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 141,5 x 72,5 x 8,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei G710 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de G710 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei G710 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G710 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De G710 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Huawei G710 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Huawei G710 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Huawei G710
Heb je een vraag over de Huawei G710 dan kun je deze hier stellen