Huawei Honor 3 HN3-U01

Huawei Honor 3 HN3-U01 Black 66%
Honor 3 HN3-U01: Android 4.2, IP0, , 12.8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (312 ppi)

De Honor 3 HN3-U01 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Huawei in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Huawei De Huawei Honor 3 HN3-U01 scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei Honor 3 HN3-U01:

Voor het voordeligste aanbod Huawei Honor 3 HN3-U01 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Huawei telefoons waaronder de Honor 3 HN3-U01.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Honor 3 HN3-U01 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Huawei Honor 3 HN3-U01 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 145 gram. De Huawei Honor 3 HN3-U01 wordt aangedreven door een Huawei K3V2 HiSilicon Hi3620 chip met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De Honor 3 HN3-U01 beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 133 x 67,2 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 12,8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.9 millimeter
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • IP57-certificering
 • Beschermd tegen stof en onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
 • FM-radio
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Huawei Honor 3 HN3-U01 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Honor 3 HN3-U01 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
  Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.2

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Huawei Honor 3 HN3-U01 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Honor 3 HN3-U01 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Honor 3 HN3-U01 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Huawei Honor 3 HN3-U01 beschikt over een ingebouwde 12,8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Huawei Honor 3 HN3-U01 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Huawei Honor 3 HN3-U01
  Heb je een vraag over de Huawei Honor 3 HN3-U01 dan kun je deze hier stellen