Huawei Mediapad M1 8.0 8GB

Huawei Mediapad M1 8.0 8GB Grey 54%
Deze tablet is niet op voorraad
Mediapad M1 8.0 8GB: Android 4.2, 329 gram, 5 megapixels, quad-core, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 8 inch, scherp TVDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Mediapad M1 8.0 8GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Huawei, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei Mediapad M1 8.0 8GB:

Ook voor beste Huawei Mediapad M1 8.0 8GB tablet informatie kun je hier terecht! De Mediapad M1 8.0 8GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei Mediapad M1 8.0 8GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Huawei Mediapad M1 8.0 8GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 329 gram. De Huawei Mediapad M1 8.0 8GB wordt aangedreven door een Huawei HiSilicon V9R1 KIRIN910 chip met deze core verdeling 1,6 GHz Quad-Core.

De Mediapad M1 8.0 8GB beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 214,4 x 120,7 x 7,9 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei Mediapad M1 8.0 8GB ondersteunt diverse netwerken. Met de Mediapad M1 8.0 8GB kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei Mediapad M1 8.0 8GB heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mediapad M1 8.0 8GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Mediapad M1 8.0 8GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Huawei Mediapad M1 8.0 8GB beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Huawei Mediapad M1 8.0 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 188 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Huawei Mediapad M1 8.0 8GB
Heb je een vraag over de Huawei Mediapad M1 8.0 8GB dan kun je deze hier stellen