Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB

Huawei MediaPad T1 10 Tablet WiFi 16 GB () 58%
MediaPad T1 10 WiFi 16 GB: Android 4.4, 433 gram, 5 megapixels, quad-core, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 9.6 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de MediaPad T1 10 WiFi 16 GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Huawei, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB:

Ook voor de leukste Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Huawei tablets waaronder de MediaPad T1 10 WiFi 16 GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 433 gram. De Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De MediaPad T1 10 WiFi 16 GB beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 248,5 x 150 x 8,3 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de MediaPad T1 10 WiFi 16 GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de MediaPad T1 10 WiFi 16 GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De MediaPad T1 10 WiFi 16 GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,6 inch touchscreen. De Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 157 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB
Heb je een vraag over de Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB dan kun je deze hier stellen


Huawei MediaPad T1 10 WiFi 16 GB los toestel kopen