Huawei P8 16GB Dual Sim

Huawei P8 UL100 5.2 Inch 3GB RAM 16GB ROM Kirin 930 Octa-core Dual 4G Black 80%
Deze telefoon is niet op voorraad
P8 16GB Dual Sim: Android 5, 13 megapixel camera, octa-core 64-bit, erg dun, HSDPA/4G+ (tot 300 Mbit/s), 3GB RAM, Dual SIM, 5.2 inch, HD scherm (423 ppi)

De P8 16GB Dual Sim is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Huawei zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe P8 16GB Dual Sim in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Huawei P8 16GB Dual Sim:

De Huawei P8 16GB Dual Sim wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Huawei P8 16GB Dual Sim is een touchscreen telefoon met een gewicht van 144 gram. Met een dikte van 6.4 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. De Huawei P8 16GB Dual Sim wordt aangedreven door een Huawei HiSillicon Kirin 930 64-bit chip met deze core verdeling 2,2 GHz Octa-Core.

De P8 16GB Dual Sim beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Erg dun met 6.4 millimeter
  • HSDPA, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2680 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Huawei P8 16GB Dual Sim ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Huawei P8 16GB Dual Sim heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de P8 16GB Dual Sim is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,2 inch touchscreen. De Huawei P8 16GB Dual Sim kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 423 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
Android 5.0

Meer specificaties van de Huawei P8 16GB Dual Sim
Heb je een vraag over de Huawei P8 16GB Dual Sim dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel