Hyundai MB-6900

Hyundai MB-6900 anthrazit 26%
Deze telefoon is niet op voorraad
MB-6900: Android 2.2, 3.15 megapixels, 3G/HSDPA, Candybar formaat, WiFi, BT, GPS, 2.8 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Hyundai MB-6900 een goed toestel voor jou. De Hyundai MB-6900 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Hyundai.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Hyundai MB-6900:

Voor het voordeligste aanbod Hyundai MB-6900 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Hyundai telefoons waaronder de MB-6900.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Hyundai MB-6900 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Hyundai MB-6900 is een Android 2.2 (Froyo)-smartphone met een gewicht van 85 gram.

De MB-6900 beschikt over een 3,15 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 103 x 56 x 14,3 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 336 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,15 megapixel camera
  • Licht toestel
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen FM-radio
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Hyundai MB-6900 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de MB-6900 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.
Android 2.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Hyundai MB-6900 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Nee. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de MB-6900 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De MB-6900 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Hyundai MB-6900 beschikt over een ingebouwde 3,15 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 143 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Hyundai MB-6900
Heb je een vraag over de Hyundai MB-6900 dan kun je deze hier stellen