Intermec CV60C

CV60C 24%
Deze tablet is niet op voorraad
CV60C: Windows XP Professional, IP67, Stofdicht en waterdicht, Vehicle tablet, 5000 gram, 2G, WiFi, 12.1 inch, TVDPI scherm

De Intermec CV60C is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Intermec CV60C:

Ook voor beste Intermec CV60C tablet informatie kun je hier terecht! De CV60C is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Intermec CV60C kunt overzien.

De Intermec CV60C is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 5000 gram. De Intermec CV60C wordt aangedreven door een Intel Pentium-III chip met deze core verdeling 800 MHz Single-Core.

De CV60C beschikt over een 0 megapixel camera.

Pluspunten

  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Windows XP Professional Edition
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Intermec CV60C ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de CV60C kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Intermec CV60C . Uitbreidbaar geheugen: Nee. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 12,1 inch touchscreen. De Intermec CV60C kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Met 182 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Deze tablet bevat een volledige Windows XP Professional installatie

Meer specificaties van de Intermec CV60C
Heb je een vraag over de Intermec CV60C dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel