iOcean X8 Mini Pro 32GB

iOcean Iocean X8minipro MTK6592 Octa-Core Android 4.4 WCDMA Phone w/ 5.0 61%
Deze telefoon is niet op voorraad
X8 Mini Pro 32GB: Android 4.4, 13 megapixels, octa-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.0 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

De X8 Mini Pro 32GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze iOcean in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de iOcean X8 Mini Pro 32GB:

Voor het voordeligste aanbod iOcean X8 Mini Pro 32GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van iOcean telefoons waaronder de X8 Mini Pro 32GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de iOcean X8 Mini Pro 32GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De iOcean X8 Mini Pro 32GB is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 135 gram. De iOcean X8 Mini Pro 32GB wordt aangedreven door een MediaTek MTK6592 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,7 GHz Octa-Core.

De X8 Mini Pro 32GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 142 x 71 x 7,6 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 90 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Niet te dik met 7.6 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De iOcean X8 Mini Pro 32GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de X8 Mini Pro 32GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 120 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de X8 Mini Pro 32GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De X8 Mini Pro 32GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De iOcean X8 Mini Pro 32GB beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De iOcean X8 Mini Pro 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de iOcean X8 Mini Pro 32GB
Heb je een vraag over de iOcean X8 Mini Pro 32GB dan kun je deze hier stellen