IT-WORKS/Delium TM785

IT-WORKS TM785 40%
Deze tablet is niet op voorraad
TM785: Android 4.1, 340 gram, quad-core, WiFi, 7.85 inch, TVDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de TM785 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze IT-WORKS/Delium, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
IT-WORKS/Delium De IT-WORKS/Delium TM785 scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de IT-WORKS/Delium TM785:

Ook voor beste IT-WORKS/Delium TM785 tablet informatie kun je hier terecht! De TM785 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de IT-WORKS/Delium TM785 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De IT-WORKS/Delium TM785 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 340 gram. De IT-WORKS/Delium TM785 wordt aangedreven door een BOXCHIP A31S chip met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De TM785 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 200 x 139 x 7,5 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De IT-WORKS/Delium TM785 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de TM785 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 4 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De IT-WORKS/Delium TM785 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De TM785 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe IT-WORKS/Delium TM785 beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7,85 inch touchscreen. De IT-WORKS/Delium TM785 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 163 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Meer specificaties van de IT-WORKS/Delium TM785
Heb je een vraag over de IT-WORKS/Delium TM785 dan kun je deze hier stellen