ITTM LX

LX Blauw 27%
Deze telefoon is niet op voorraad
LX: IP54, Stofvast en bestand tegen waterspetters, Robuust, 3G/HSDPA, FM-radio, Dual SIM, BT, GPS, 2 inch

De ITTM LX is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de ITTM LX:

Voor het voordeligste aanbod ITTM LX GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van ITTM telefoons waaronder de LX.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de ITTM LX kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De ITTM LX is een candybar telefoon met een gewicht van 83 gram.

De LX beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 108 x 47 x 15 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Tough phone
  • IP54-certificering
  • Beschermd tegen stof en opspattend water
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De ITTM LX ondersteunt 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de LX kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Met de ITTM LX kun je SMS'jes ontvangen en versturen, er is geen ondersteuning voor MMS, ofwel multimedia berichten.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De ITTM LX heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de LX is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De LX is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De ITTM LX beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2 inch touchscreen. De ITTM LX kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de ITTM LX
Heb je een vraag over de ITTM LX dan kun je deze hier stellen