Jiayu G3

Jiayu JIAYU G3 3000mAh 4.5 inch IPS Retina Gorilla Glass Screen 720P Android 4.0 Smart Phone MTK6577 1G RAM 3G GPS WiFi -Black 1GB 27%
Deze telefoon is niet op voorraad
G3: Android 4.0, 8 megapixel camera, dual-core, HSDPA, Dual SIM, 4.5 inch, HD scherm (326 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de G3 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Jiayu, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Jiayu De Jiayu G3 scoort 4.3 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Jiayu G3:

De Jiayu G3 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Jiayu G3 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 140 gram. Met een dikte van 10.8 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Jiayu G3 wordt aangedreven door een MTK6577 chip met deze core verdeling 1 GHz Dual-Core.

De G3 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2750 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 10.8 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Jiayu G3 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Jiayu G3 . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G3 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Jiayu G3 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 326 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Meer specificaties van de Jiayu G3
Heb je een vraag over de Jiayu G3 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel