Jiayu G3T

Jiayu 3 pcs Bundle JIAYU G3T -plus 1 x Silicon Case Cover and 1x Screen Protector, airmail shipping, Apple 60%
Deze telefoon is niet op voorraad
G3T: Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.5 inch, superscherp Full HD scherm (326 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de G3T een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Jiayu, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Jiayu G3T:

Voor het voordeligste aanbod Jiayu G3T GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Jiayu telefoons waaronder de G3T.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Jiayu G3T kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Jiayu G3T is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 155 gram. De Jiayu G3T wordt aangedreven door een MTK6589T chip met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De G3T beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 135 x 65 x 10,8 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Iets te dik met 10.8 millimeter
 • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Jiayu G3T ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de G3T kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Jiayu G3T heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G3T is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De G3T is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Jiayu G3T beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Jiayu G3T kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 326 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Jiayu G3T
Heb je een vraag over de Jiayu G3T dan kun je deze hier stellen