Jolla C Aqua Fish

Jolla C Aqua Fish 79%
Deze telefoon is niet op voorraad
C Aqua Fish: Sailfish 2.0, 8 megapixels, quad-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

De C Aqua Fish is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Jolla in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Jolla C Aqua Fish:

Voor het voordeligste aanbod Jolla C Aqua Fish GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Jolla telefoons waaronder de C Aqua Fish.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Jolla C Aqua Fish kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Jolla C Aqua Fish is een Sailfish 2.0-smartphone met een gewicht van 150 gram. De Jolla C Aqua Fish wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 212 MSM8909v2 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De C Aqua Fish beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 142 x 72 x 9,6 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.6 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Sailfish 2.0
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Jolla C Aqua Fish ondersteunt 850, 900, 1900 Mhz netwerken. Met de C Aqua Fish kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 660 minuten.

Besturingssysteem

Sailfish is een besturingssysteem gemaakt door Jolla. Jolla is gestart door oud werknemers van Nokia die een nieuw besturingssysteem wilde maken met het door Nokia opgegeven MeeGo OS. Sailfash heeft ondersteuning voor Android apps en is compleet gebouwd rond de gebruiker. Het zal nog even duren voor de toestellen op de markt zijn.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Jolla C Aqua Fish heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C Aqua Fish is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De C Aqua Fish is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Jolla C Aqua Fish beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Jolla C Aqua Fish kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Jolla C Aqua Fish
Heb je een vraag over de Jolla C Aqua Fish dan kun je deze hier stellen