Jolla C Aqua Fish

Jolla C Aqua Fish 67%
Deze telefoon is niet op voorraad
C Aqua Fish: Sailfish 2.0, 8 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G, 2GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (293 ppi)

De C Aqua Fish is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Jolla in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Jolla C Aqua Fish:

Wij hebben alle specificaties van de Jolla C Aqua Fish je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Jolla C Aqua Fish is een Sailfish 2.0-smartphone met een gewicht van 150 gram. Met een dikte van 9.6 millimeter is het toestel niet te dik. De Jolla C Aqua Fish wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 212 MSM8909v2 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor.

De C Aqua Fish beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.6 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Sailfish 2.0
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Jolla C Aqua Fish ondersteunt 850, 900, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Jolla C Aqua Fish heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C Aqua Fish is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Jolla C Aqua Fish kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Sailfish is een besturingssysteem gemaakt door Jolla. Jolla is gestart door oud werknemers van Nokia die een nieuw besturingssysteem wilde maken met het door Nokia opgegeven MeeGo OS. Sailfash heeft ondersteuning voor Android apps en is compleet gebouwd rond de gebruiker. Het zal nog even duren voor de toestellen op de markt zijn.

Meer specificaties van de Jolla C Aqua Fish
Heb je een vraag over de Jolla C Aqua Fish dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel