Kazam Trooper 2 4.0

Kazam Trooper 4.0 black 42%
Deze telefoon is niet op voorraad
Trooper 2 4.0: 5 megapixel camera, 3G/HSDPA, 4 inch

De Kazam Trooper 2 4.0 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Kazam.
Kazam De Kazam Trooper 2 4.0 scoort 3.4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Kazam Trooper 2 4.0:

De Kazam Trooper 2 4.0 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Kazam Trooper 2 4.0 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 135 gram. Met een dikte van 10 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Trooper 2 4.0 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Met een 1500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Kazam Trooper 2 4.0 ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Kazam Trooper 2 4.0 heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Trooper 2 4.0 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Kazam Trooper 2 4.0 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Kazam Trooper 2 4.0
Heb je een vraag over de Kazam Trooper 2 4.0 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel