Kazam Trooper 445L

Kazam Trooper 445L Silver 54%
Deze telefoon is niet op voorraad
Trooper 445L: Android 4.4, 5 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 4.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Trooper 445L een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Kazam, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Kazam Trooper 445L:

Voor het voordeligste aanbod Kazam Trooper 445L GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Kazam telefoons waaronder de Trooper 445L.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Kazam Trooper 445L kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Kazam Trooper 445L is een touchscreen telefoon met een gewicht van 148 gram. De Kazam Trooper 445L wordt aangedreven door een MediaTek MT6582M chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De Trooper 445L beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 136,5 x 66,5 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Kazam Trooper 445L ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Trooper 445L kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 540 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Kazam Trooper 445L heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Trooper 445L is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Trooper 445L is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Kazam Trooper 445L beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Kazam Trooper 445L kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 207 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Kazam Trooper 445L
Heb je een vraag over de Kazam Trooper 445L dan kun je deze hier stellen