KVD K8907

KVD 8907 39%
Deze telefoon is niet op voorraad
K8907: Android 4.1, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de K8907 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze KVD, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de KVD K8907:

Voor het voordeligste aanbod KVD K8907 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van KVD telefoons waaronder de K8907.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de KVD K8907 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De KVD K8907 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 182 gram. De KVD K8907 wordt aangedreven door een MTK6589 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De K8907 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 150,2 x 78,5 x 9,7 millimter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.7 millimter millimeter
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De KVD K8907 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de K8907 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De KVD K8907 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de K8907 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De K8907 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De KVD K8907 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De KVD K8907 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 854 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 195 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de KVD K8907
Heb je een vraag over de KVD K8907 dan kun je deze hier stellen