Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB

Leagoo KIICAA Power 5.0 Inch 4000mAh 2GB RAM 16GB ROM MT6580A 1.3GHz Quad Core 3G Black 79%
Deze telefoon is niet op voorraad
KIICAA Power 2GB 16GB: Android 7.0, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (294 ppi)

De KIICAA Power 2GB 16GB is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Leagoo in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB:

Voor het voordeligste aanbod Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Leagoo telefoons waaronder de KIICAA Power 2GB 16GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB kunt overzien.

De Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 154 gram. De Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB wordt aangedreven door een MediaTek MT6580 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De KIICAA Power 2GB 16GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 142,2 x 73,2 x 9,5 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 260 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 4,9 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.5 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 7 (Nougat) LEAGOO OS3.0 Lite
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

 • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de KIICAA Power 2GB 16GB kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 7.0 (Nougat). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Ondersteuning voor VR met Google Daydream
 • Multi-window support
 • Direct reageren op berichten zonder je openstaande applicatie te verlaten
 • Nieuw snelle instellingen menu
 • Gebundelde notificaties
 • Verbeterde standbytijd
 • Betere prestaties

Android 7

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een Lightning aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC, Mac of laptop of je toestel mee opladen.Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de KIICAA Power 2GB 16GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De KIICAA Power 2GB 16GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 4,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 294 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB
Heb je een vraag over de Leagoo KIICAA Power 2GB 16GB dan kun je deze hier stellen