Lenco TAB-831 Tablet

TAB-831  Tablet 43%
Deze tablet is niet op voorraad
TAB-831 Tablet: Android 4.0, 425 gram, 2G, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de TAB-831 Tablet een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenco, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenco TAB-831 Tablet:

Ook voor beste Lenco TAB-831 Tablet tablet informatie kun je hier terecht! De TAB-831 Tablet is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenco TAB-831 Tablet kunt overzien.

De Lenco TAB-831 Tablet is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 425 gram. De Lenco TAB-831 Tablet wordt aangedreven door een Rockchip 2918 chip met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De TAB-831 Tablet beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 36 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • GPS
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenco TAB-831 Tablet ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de TAB-831 Tablet kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenco TAB-831 Tablet . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Lenco TAB-831 Tablet kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 160 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Lenco TAB-831 Tablet
Heb je een vraag over de Lenco TAB-831 Tablet dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel