Lenovo A376

LENOVO A376 43%
Deze telefoon is niet op voorraad
A376: Android 4.2, 3.2 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de A376 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenovo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo A376:

Voor het voordeligste aanbod Lenovo A376 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Lenovo telefoons waaronder de A376.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo A376 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Lenovo A376 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 131 gram. De Lenovo A376 wordt aangedreven door een Zhanxun SC8825 chip met deze core verdeling 1 GHz Dual-Core.

De A376 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 126,3 x 64,4 x 10,3 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 140 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 10.3 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo A376 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de A376 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo A376 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB RAM werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de A376 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De A376 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Lenovo A376 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Lenovo A376 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 450 x 800 pixels. Met 229 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Lenovo A376
Heb je een vraag over de Lenovo A376 dan kun je deze hier stellen