Lenovo A376

LENOVO A376 37%
Deze telefoon is niet op voorraad
A376: Android 4.2, 3.2 megapixel camera, dual-core, HSDPA, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de A376 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenovo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo A376:

Wil je meer weten over de Lenovo A376? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Lenovo A376 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 131 gram. Met een dikte van 10.3 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Lenovo A376 wordt aangedreven door een Zhanxun SC8825 chip met een 1 GHz Dual-Core processor.

De A376 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 140 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 1500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 10.3 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo A376 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo A376 heeft 512 MB RAM werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de A376 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Lenovo A376 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 450 x 800 pixels. Met 229 pixels per inch is dit HD scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Lenovo A376
Heb je een vraag over de Lenovo A376 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel