Lenovo A60

Lenovo A60 10%
Deze telefoon is niet op voorraad
A60: Android 2.3, 3.2 megapixel camera, 4G (tot 150 Mbit/s), 3.5 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Lenovo A60 een goed toestel voor jou. De Lenovo A60 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Lenovo.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo A60:

De Lenovo A60 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Lenovo A60 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 135 gram. Met een dikte van 12.6 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Lenovo A60 wordt aangedreven door een MediaTek MT6573 64-bit chip met deze core verdeling 650 MHz Single-Core.

De A60 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 1500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 12.6 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning (alleen WiFi)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo A60 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo A60 . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de A60 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Lenovo A60 kan tot 262 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 165 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Meer specificaties van de Lenovo A60
Heb je een vraag over de Lenovo A60 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel