Lenovo A65

Lenovo A65 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
A65: Android 2.3, 5 megapixels, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 3.5 inch

De Lenovo A65 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Lenovo.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo A65:

Voor het voordeligste aanbod Lenovo A65 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Lenovo telefoons waaronder de A65.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo A65 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Lenovo A65 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 135 gram. De Lenovo A65 wordt aangedreven door een MTK6573 chip met deze core verdeling 800 MHz Single-Core.

De A65 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 118,6 x 60 x 13,4 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Iets te dik met 13.4 millimeter
 • De resolutie is niet zo hoog
 • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo A65 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de A65 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 280 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo A65 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 256 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de A65 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De A65 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Lenovo A65 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Lenovo A65 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 164 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Lenovo A65
Heb je een vraag over de Lenovo A65 dan kun je deze hier stellen