Lenovo A658t

Lenovo A658t 19%
Deze telefoon is niet op voorraad
A658t: Android 4.0, 5 megapixel camera, dual-core, dun, 2G, 5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de A658t een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenovo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo A658t:

De Lenovo A658t wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Lenovo A658t is een touchscreen telefoon met een gewicht van 168 gram. Met een dikte van 9 millimeter is het toestel niet te dik. De Lenovo A658t wordt aangedreven door een LC1811 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De A658t beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen ondersteuning voor 3G
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo A658t ondersteunt diverse netwerken. Met de A658t kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo A658t heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de A658t is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Lenovo A658t kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 195 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Meer specificaties van de Lenovo A658t
Heb je een vraag over de Lenovo A658t dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel