Lenovo A658t

Lenovo A658t 22%
Deze telefoon is niet op voorraad
A658t: Android 4.0, 5 megapixels, dual-core, dun, CDMA/GSM 2G, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de A658t een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenovo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo A658t:

Voor het voordeligste aanbod Lenovo A658t GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Lenovo telefoons waaronder de A658t.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo A658t kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Lenovo A658t is een touchscreen telefoon met een gewicht van 168 gram. De Lenovo A658t wordt aangedreven door een LC1811 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De A658t beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 145 x 74 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Dual-core processor
 • Niet te dik met 9 millimeter
 • CDMA, 2G voor snelheden tot 9,6 Kb/s
 • FM-radio
 • WiFi
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Geen ondersteuning voor 3G
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo A658t ondersteunt diverse netwerken. Met de A658t kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 280 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo A658t heeft deze geheugen specificaties: 512 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de A658t is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De A658t is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Lenovo A658t beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Lenovo A658t kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 195 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Lenovo A658t
Heb je een vraag over de Lenovo A658t dan kun je deze hier stellen