Lenovo IdeaPad Yoga 10 3G 16GB

Lenovo Yoga Tablet B8000-H 57%
Deze tablet is niet op voorraad
IdeaPad Yoga 10 3G 16GB: Android 4.2, 615 gram, 5 megapixel camera, QWERTY, quad-core, HSDPA, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de IdeaPad Yoga 10 3G 16GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenovo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenovo IdeaPad Yoga 10 3G 16GB:

Ook voor beste Lenovo IdeaPad Yoga 10 3G 16GB tablet informatie kun je hier terecht! De IdeaPad Yoga 10 3G 16GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo IdeaPad Yoga 10 3G 16GB kunt overzien.

De Lenovo IdeaPad Yoga 10 3G 16GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 615 gram. De Lenovo IdeaPad Yoga 10 3G 16GB wordt aangedreven door een Mediatek MTK 8125 QC chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De IdeaPad Yoga 10 3G 16GB beschikt over een 5 megapixel camera. Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,6 megapixel camera voor videobellen
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Quad-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Met een 9000 mAh accu kun je meerdere dagen op een acculading doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo IdeaPad Yoga 10 3G 16GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo IdeaPad Yoga 10 3G 16GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de IdeaPad Yoga 10 3G 16GB is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Lenovo IdeaPad Yoga 10 3G 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Lenovo IdeaPad Yoga 10 3G 16GB
Heb je een vraag over de Lenovo IdeaPad Yoga 10 3G 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel