Lenovo LePhone A690

Lenovo A690 49%
Deze telefoon is niet op voorraad
LePhone A690: Android 2.3, 3.15 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Lenovo LePhone A690 een goed toestel voor jou. De Lenovo LePhone A690 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Lenovo.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo LePhone A690:

Voor het voordeligste aanbod Lenovo LePhone A690 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Lenovo telefoons waaronder de LePhone A690.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo LePhone A690 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Lenovo LePhone A690 is een Android 2.3.6 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 134 gram. De Lenovo LePhone A690 wordt aangedreven door een MediaTek MT6575 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De LePhone A690 beschikt over een 3,15 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124 x 65 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,15 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 512 MB opslagcapaciteit beschikbaar. Dit is kan snel leiden tot een volle telefoon.
  • Iets te dik met 11 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3.6 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo LePhone A690 ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de LePhone A690 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 200 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo LePhone A690 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de LePhone A690 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De LePhone A690 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Lenovo LePhone A690 beschikt over een ingebouwde 3,15 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Lenovo LePhone A690 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Lenovo LePhone A690
Heb je een vraag over de Lenovo LePhone A690 dan kun je deze hier stellen