Lenovo S939

Lenovo Lenovo S939 Android 4.2 WCDMA Octa-core Phone w/ 6 43%
Deze telefoon is niet op voorraad
S939: Android 4.2, 8 megapixel camera, octa-core, dun, HSDPA, 6 inch, HD scherm (244 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de S939 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Lenovo, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo S939:

De Lenovo S939 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Lenovo S939 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 180 gram. Met een dikte van 8.65 millimeter is het toestel niet te dik. De Lenovo S939 wordt aangedreven door een MediaTek MTK6592 chip met deze core verdeling 1,7 GHz Octa-Core.

De S939 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 340 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,6 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Niet te dik met 8.65 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo S939 ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo S939 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de S939 is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6 inch touchscreen. De Lenovo S939 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 244 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Lenovo S939
Heb je een vraag over de Lenovo S939 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel