Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB

Lenovo Thinkpad Yoga (20CD000MMH) 500 GB, BT, Full HD, IPS, Win 8.1 Pro 500 GB, BT, Full HD, IPS, Win 8.1 Pro 47%
Deze tablet is niet op voorraad
Thinkpad Yoga S1 500 GB: Windows 8.1 Professional, 1570 gram, QWERTY, dual-core, 2G, 8GB RAM, WiFi, 12.5 inch, TVDPI scherm

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB een goed toestel voor jou. De Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Lenovo.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB:

Ook voor beste Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB tablet informatie kun je hier terecht! De Thinkpad Yoga S1 500 GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB kunt overzien.

De Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 1570 gram. De Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB wordt aangedreven door een Intel Core i5 4200U chip met deze core verdeling 1,6 GHz Dual-Core.

De Thinkpad Yoga S1 500 GB beschikt over een 1 megapixel camera. Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Dual-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8.1 Professional
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Mega veel werkgeheugen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Thinkpad Yoga S1 500 GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB heeft 8192 MB werkgeheugen (8 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Thinkpad Yoga S1 500 GB is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 12,5 inch touchscreen. De Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Met 176 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Besturingssysteem

Windows 8.1 Professional is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows 8.1 Professional is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8.1 Professional

Meer specificaties van de Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB
Heb je een vraag over de Lenovo Thinkpad Yoga S1 500 GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel