Lenovo Vibe X2 4G 16GB

Lenovo Lenovo VIBE X2 Android 4.4 4G Phablet, Lenovo VIBE X2 5.0 inch 4G Phablet 72%
Deze telefoon is niet op voorraad
Vibe X2 4G 16GB: Android 4.4, 12.8 megapixels, octa-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (441 ppi)

De Vibe X2 4G 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Lenovo in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Lenovo De Lenovo Vibe X2 4G 16GB scoort 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo Vibe X2 4G 16GB:

Voor het voordeligste aanbod Lenovo Vibe X2 4G 16GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Lenovo telefoons waaronder de Vibe X2 4G 16GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Lenovo Vibe X2 4G 16GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Lenovo Vibe X2 4G 16GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 120 gram. De Lenovo Vibe X2 4G 16GB wordt aangedreven door een MediaTek MT6595M chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 2,0 GHz Quad-Core + 1,7 GHz Quad-Core.

De Vibe X2 4G 16GB beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 140,2 x 68,6 x 7,3 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Niet te dik met 7.3 millimeter
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 4.4 (KitKat) Vibe UI 2.0
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo Vibe X2 4G 16GB ondersteunt diverse netwerken. Met de Vibe X2 4G 16GB kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 500 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

2048 MB werkgeheugen,Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Vibe X2 4G 16GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Vibe X2 4G 16GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Lenovo Vibe X2 4G 16GB beschikt over een ingebouwde 12,8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Lenovo Vibe X2 4G 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 441 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Lenovo Vibe X2 4G 16GB
Heb je een vraag over de Lenovo Vibe X2 4G 16GB dan kun je deze hier stellen