Lenovo Vibe X2 PRO Dual SIM LTE

Lenovo Vibe X2 PRO Dual SIM LTE 71%
Deze telefoon is niet op voorraad
Vibe X2 PRO Dual SIM LTE: Android 4.4, 12.8 megapixel camera, octa-core 64-bit, erg dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 5.3 inch, HD scherm (415 ppi)

De Vibe X2 PRO Dual SIM LTE is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Lenovo in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Lenovo Vibe X2 PRO Dual SIM LTE:

De Lenovo Vibe X2 PRO Dual SIM LTE wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Lenovo Vibe X2 PRO Dual SIM LTE is een touchscreen telefoon met een gewicht van 140 gram. Met een dikte van 6.95 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. De Lenovo Vibe X2 PRO Dual SIM LTE wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939 64-bit chip met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core + 1,0 GHz Quad-Core.

De Vibe X2 PRO Dual SIM LTE beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 12,8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 12,8 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Erg dun met 6.95 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2410 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenovo Vibe X2 PRO Dual SIM LTE ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Vibe X2 PRO Dual SIM LTE is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,3 inch touchscreen. De Lenovo Vibe X2 PRO Dual SIM LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 415 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Lenovo Vibe X2 PRO Dual SIM LTE
Heb je een vraag over de Lenovo Vibe X2 PRO Dual SIM LTE dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel