Letv LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB

LeTV LeEco Cool1 dual 4060mAh 5.5 Inch 4GB RAM 32GB ROM Snapdragon 652 Octa Core 4G Gold 79%
LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB: Android 6.0, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 4GB RAM, 5.5 inch, HD scherm (400 ppi)

De LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Letv in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Letv LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB:

De Letv LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB is een Android 6 (Marshmallow) eUI 5.6-smartphone met een gewicht van 173 gram. Met een dikte van 8.2 millimeter is het toestel niet te dik. De Letv LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 652 64-bit chip met deze core verdeling 1,8 GHz Quad-Core + 1,4 GHz Quad-Core.

De LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 13 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 8.2 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 6 (Marshmallow) eUI 5.6
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Erg veel werkgeheugen (4 GB)
 • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Letv LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Letv LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 400 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 6.0 (Marshmallow). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
 • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdrukscanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
 • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
 • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
 • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
 • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
 • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
 • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

Android 6

Meer specificaties van de Letv LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB
Heb je een vraag over de Letv LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Letv LeEco Coolpad Cool1 4GB 32GB los toestel kopen