LG A200

LG A200 9%
Deze telefoon is niet op voorraad
A200: slider, FM-radio, BT, 2.2 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de LG A200 een goed toestel voor jou. De LG A200 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG A200:

Voor het voordeligste aanbod LG A200 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de A200.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG A200 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG A200 is een slider telefoon met een gewicht van 95 gram.

De A200 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 100 x 51 x 16 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 290 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • FM-radio
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG A200 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de A200 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 180 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG A200 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de A200 is geen probleem.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG A200 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,2 inch touchscreen. De LG A200 kan tot 65.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 126 x 220 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 115 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG A200
Heb je een vraag over de LG A200 dan kun je deze hier stellen