LG Bello II

LG Bello II Black 57%
Bello II: Android 5.1, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch

De LG Bello II is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG Bello II:

Voor het voordeligste aanbod LG Bello II GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de Bello II.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG Bello II kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG Bello II is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 155 gram. De LG Bello II wordt aangedreven door een MediaTek MT6582 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De Bello II beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 140,8 x 71,6 x 9,6 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.6 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG Bello II ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Bello II kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG Bello II heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Bello II is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Bello II is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe LG Bello II beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De LG Bello II kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 196 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG Bello II
Heb je een vraag over de LG Bello II dan kun je deze hier stellen