LG C195

LG C195 Black 10%
Deze telefoon is niet op voorraad
C195: QWERTY, GSM 2G, Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, 2.3 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de LG C195 een goed toestel voor jou. De LG C195 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De LG C195 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.
LG De LG C195 scoort 2.9 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG C195:

Voor het voordeligste aanbod LG C195 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de C195.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG C195 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG C195 is een candybar telefoon met een gewicht van 92 gram.

De C195 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 110 x 60 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 475 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Licht toestel
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Geen ondersteuning voor 3G
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG C195 ondersteunt diverse netwerken. Met de C195 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG C195 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C195 is geen probleem.

Multimedia

De C195 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG C195 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,3 inch touchscreen. De LG C195 kan tot 262 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 174 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG C195
Heb je een vraag over de LG C195 dan kun je deze hier stellen