LG C360

c360 all black 12%
Deze telefoon is niet op voorraad
C360: QWERTY, Candybar formaat, FM-radio, BT, 2.4 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de LG C360 een goed toestel voor jou. De LG C360 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De LG C360 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG C360:

Voor het voordeligste aanbod LG C360 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de C360.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG C360 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG C360 is een candybar telefoon met een gewicht van 102 gram.

De C360 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 114 x 62 x 13 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 730 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG C360 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de C360 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 780 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG C360 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C360 is geen probleem.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG C360 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De LG C360 kan tot 65.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 167 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG C360
Heb je een vraag over de LG C360 dan kun je deze hier stellen