LG E730 Optimus Sol

LG E730 Optimus Sol Black 25%
E730 Optimus Sol: Android 2.3, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.8 inch, scherp XHDPI scherm (246 ppi)

De LG E730 Optimus Sol is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG E730 Optimus Sol:

Voor het voordeligste aanbod LG E730 Optimus Sol GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de E730 Optimus Sol.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG E730 Optimus Sol kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG E730 Optimus Sol is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone

De E730 Optimus Sol beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 123 x 63 x 10 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG E730 Optimus Sol ondersteunt diverse netwerken. Met de E730 Optimus Sol kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG E730 Optimus Sol heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de E730 Optimus Sol is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG E730 Optimus Sol beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,8 inch touchscreen. De LG E730 Optimus Sol kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 246 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG E730 Optimus Sol
Heb je een vraag over de LG E730 Optimus Sol dan kun je deze hier stellen