LG Fireweb

LG Fireweb 58%
Deze telefoon is niet op voorraad
Fireweb: Firefox OS, 5 megapixels, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

De LG Fireweb is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG Fireweb:

Voor het voordeligste aanbod LG Fireweb GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de Fireweb.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG Fireweb kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG Fireweb is een Firefox OS 1.1-smartphone met een gewicht van 122 gram. De LG Fireweb wordt aangedreven door een Qualcomm chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De Fireweb beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 113,8 x 66,5 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 744 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Firefox OS 1.1
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG Fireweb ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, Mhz netwerken. Met de Fireweb kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 480 minuten.

Besturingssysteem

Dit toestel heeft een gloednieuw besturingssysteem Firefox OS

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG Fireweb heeft deze geheugen specificaties: 512 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Fireweb is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Fireweb is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG Fireweb beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De LG Fireweb kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 144 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG Fireweb
Heb je een vraag over de LG Fireweb dan kun je deze hier stellen