LG G Flex D955

LG LS995 G Flex Silver 61%
G Flex D955: Android 4.2, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, 6.0 inch, XHDPI scherm (244 ppi)

De G Flex D955 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze mobiele telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze LG in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG G Flex D955:

Wil je meer weten over de LG G Flex D955? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De LG G Flex D955 is gelanceerd in november 2013. De smartphone wordt geleverd met een 6,0 inch scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels.

Deze LG wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 chip met een 2,265 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 2048 MB bedraagt. Met een dikte van 7.8 millimeter is het toestel niet te dik.

De G Flex D955 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfie camera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • Niet te dik met 7.8 millimeter
  • HSPA+, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 3500 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG G Flex D955 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De G Flex D955 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,0 inch touchscreen. De LG G Flex D955 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Met 244 pixels per inch is dit eXtra High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).
Android 4.2

Meer specificaties van de LG G Flex D955
Heb je een vraag over de LG G Flex D955 dan kun je deze hier stellen


LG G Flex D955 los toestel kopen