LG G Pro Lite Dual D686

LG G Pro Lite Dual D685 28%
Deze telefoon is niet op voorraad
G Pro Lite Dual D686: Android 4.1, 8 megapixel camera, dual-core, dun, 3G/HSPA+, Dual SIM, 5.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de G Pro Lite Dual D686 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze LG, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG G Pro Lite Dual D686:

Wij hebben alle specificaties van de LG G Pro Lite Dual D686 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De LG G Pro Lite Dual D686 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 165 gram. Met een dikte van 9.4 millimeter is het toestel niet te dik. De LG G Pro Lite Dual D686 wordt aangedreven door een MediaTek MT6577 chip met een 1,0 GHz Dual-Core processor.

De G Pro Lite Dual D686 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.4 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Met een 3040 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG G Pro Lite Dual D686 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G Pro Lite Dual D686 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De LG G Pro Lite Dual D686 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Dit HD scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de LG G Pro Lite Dual D686
Heb je een vraag over de LG G Pro Lite Dual D686 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel