LG G3 Screen F490L

LG G3 Screen F490L 65%
Deze telefoon is niet op voorraad
G3 Screen F490L: Android 4.4, 12.8 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSPA+/4G+ (tot 300 Mbit/s), 2GB RAM, 5.9 inch, HD scherm (373 ppi)

De G3 Screen F490L is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze LG in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG G3 Screen F490L:

Wij hebben alle specificaties van de LG G3 Screen F490L je uitgezocht en hieronder neergezet.

De LG G3 Screen F490L is een touchscreen telefoon met een gewicht van 182 gram. Met een dikte van 9.45 millimeter is het toestel niet te dik. De LG G3 Screen F490L wordt aangedreven door een LG Nuclun LG7111 64-bit chip met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core + 1,2 Ghz Quad-Core.

De G3 Screen F490L beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 9.45 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 3300 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG G3 Screen F490L ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G3 Screen F490L is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,9 inch touchscreen. De LG G3 Screen F490L kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 373 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de LG G3 Screen F490L
Heb je een vraag over de LG G3 Screen F490L dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel