LG G3 Screen F490L

LG G3 Screen F490L 72%
Deze telefoon is niet op voorraad
G3 Screen F490L: Android 4.4, 12.8 megapixels, octa-core 64-bit, dun, HSPA+(3.75G)/LTE-A(4G+) 300 Mbps, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.9 inch, superscherp Full HD scherm (373 ppi)

De G3 Screen F490L is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze LG in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG G3 Screen F490L:

Voor het voordeligste aanbod LG G3 Screen F490L GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de G3 Screen F490L.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG G3 Screen F490L kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG G3 Screen F490L is een touchscreen telefoon met een gewicht van 182 gram. De LG G3 Screen F490L wordt aangedreven door een LG Nuclun LG7111 64-bit chip met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core + 1,2 Ghz Quad-Core.

De G3 Screen F490L beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon zijn 157,8 x 81,8 x 9,45 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 9.45 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG G3 Screen F490L ondersteunt diverse netwerken. Met de G3 Screen F490L kun je gebruik maken van het nieuwe mobiele netwerk dat nog sneller is dan 4G, namelijk 4G+. Dit netwerk kan snelheden aan tot 120 Mbit per seconde.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Let er wel op dat als je het toestel voor deze toepassing wil gebruiken, dat je een datapakket neemt dat past bij je gebruik. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G3 Screen F490L is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De G3 Screen F490L is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG G3 Screen F490L beschikt over een ingebouwde 12,8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,9 inch touchscreen. De LG G3 Screen F490L kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 373 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de LG G3 Screen F490L
Heb je een vraag over de LG G3 Screen F490L dan kun je deze hier stellen