LG G4 Play

LG G4 Play 76%
Deze telefoon is niet op voorraad
G4 Play: Android 5.1, 8 megapixels, quad-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (294 ppi)

De G4 Play is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze LG in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG G4 Play:

Voor het voordeligste aanbod LG G4 Play GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de G4 Play.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG G4 Play kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG G4 Play is een touchscreen telefoon met een gewicht van 137 gram. De LG G4 Play wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 32/64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De G4 Play beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 144,4 x 72 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG G4 Play ondersteunt 700, 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de G4 Play kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG G4 Play heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G4 Play is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De G4 Play is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe LG G4 Play beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De LG G4 Play kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 294 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG G4 Play
Heb je een vraag over de LG G4 Play dan kun je deze hier stellen