LG H788 AKA 4G

LG H788 AKA 4G 71%
Deze telefoon is niet op voorraad
H788 AKA 4G: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core 64-bit, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, WiFi, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

De H788 AKA 4G is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze LG in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG H788 AKA 4G:

Voor het voordeligste aanbod LG H788 AKA 4G GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de H788 AKA 4G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG H788 AKA 4G kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG H788 AKA 4G is een touchscreen telefoon met een gewicht van 135 gram. De LG H788 AKA 4G wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De H788 AKA 4G beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 138,7 x 71,9 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.9 millimeter
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De LG H788 AKA 4G ondersteunt diverse netwerken. Met de H788 AKA 4G kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
  Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
  Android 4.4 Kitkat

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De LG H788 AKA 4G heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1536 MB werkgeheugen (1.5 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de H788 AKA 4G is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De H788 AKA 4G is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe LG H788 AKA 4G beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De LG H788 AKA 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de LG H788 AKA 4G
  Heb je een vraag over de LG H788 AKA 4G dan kun je deze hier stellen