LG Joy

LG H220 Joy 4-A-10,16 bu 40%
Deze telefoon is niet op voorraad
Joy: Android 4.4, 4.9 megapixel camera, dual-core, HSDPA, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Joy een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze LG, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG Joy:

Wil je meer weten over de LG Joy? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De LG Joy is een touchscreen telefoon met een gewicht van 129 gram. Met een dikte van 11.9 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. Deze LG wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De Joy beschikt over een 4,9 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 4,9 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 1900 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 11.9 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG Joy ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG Joy heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD to 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Joy is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De LG Joy kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de LG Joy
Heb je een vraag over de LG Joy dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel