LG K4

LG K4 Indigo 61%
K4: Android 5.1, 4.9 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 4.5 inch

De K4 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze LG in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
LG De LG K4 scoort 3.8 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG K4:

Voor het voordeligste aanbod LG K4 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de K4.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG K4 kunt overzien.

De LG K4 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De LG K4 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 131 gram. De LG K4 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,1 GHz Quad-Core.

De K4 beschikt over een 4,9 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 131,9 x 66,7 x 8,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 4,9 megapixel camera en tweede 4,9 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 8.9 millimeter
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De LG K4 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de K4 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
  Android 5.1

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De LG K4 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de K4 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De K4 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe LG K4 beschikt over een ingebouwde 4,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 4,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De LG K4 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de LG K4
  Heb je een vraag over de LG K4 dan kun je deze hier stellen