LG KB620

LG KB620 Elbrus 22%
Deze telefoon is niet op voorraad
KB620: 3G/HSDPA, klaptoestel, BT

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de LG KB620 een goed toestel voor jou. De LG KB620 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG KB620:

Voor het voordeligste aanbod LG KB620 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de KB620.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG KB620 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG KB620 is een clamshell telefoon met een gewicht van 103 gram.

De KB620 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 88 x 55 x 18 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG KB620 ondersteunt 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de KB620 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 180 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG KB620 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de KB620 is geen probleem.

Multimedia

De KB620 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe LG KB620 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De LG KB620 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels.

Meer specificaties van de LG KB620
Heb je een vraag over de LG KB620 dan kun je deze hier stellen