LG KF600 Venus

LG KF600 Venus 10%
KF600 Venus: 3 megapixels, slider, FM-radio, BT, 2 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de LG KF600 Venus een goed toestel voor jou. De LG KF600 Venus is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG KF600 Venus:

Voor het voordeligste aanbod LG KF600 Venus GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de KF600 Venus.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG KF600 Venus kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG KF600 Venus is een slider telefoon met een gewicht van 107 gram.

De KF600 Venus beschikt over een 3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 101 x 51 x 14 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 480 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera
  • FM-radio
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG KF600 Venus ondersteunt 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de KF600 Venus kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG KF600 Venus heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de KF600 Venus is geen probleem.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG KF600 Venus beschikt over een ingebouwde 3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2 inch touchscreen. De LG KF600 Venus kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG KF600 Venus
Heb je een vraag over de LG KF600 Venus dan kun je deze hier stellen