LG KF900 Prada II

LG KF900 Prada II 34%
Deze telefoon is niet op voorraad
KF900 Prada II: 5 megapixels, 3G/HSDPA, slider, FM-radio, WiFi, BT, 3 inch

De LG KF900 Prada II is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG KF900 Prada II:

Voor het voordeligste aanbod LG KF900 Prada II GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de KF900 Prada II.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG KF900 Prada II kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG KF900 Prada II is een slider telefoon met een gewicht van 130 gram.

De KF900 Prada II beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 105 x 54 x 17 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG KF900 Prada II ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de KF900 Prada II kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 180 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG KF900 Prada II heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de KF900 Prada II is geen probleem.

Multimedia

De KF900 Prada II is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG KF900 Prada II beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3 inch touchscreen. De LG KF900 Prada II kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 155 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG KF900 Prada II
Heb je een vraag over de LG KF900 Prada II dan kun je deze hier stellen