LG KU990i Viewty

LG KU990i Viewty Black 35%
Deze telefoon is niet op voorraad
KU990i Viewty: 5 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), Candybar formaat, FM-radio, BT, 3 inch

De LG KU990i Viewty is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG KU990i Viewty:

Voor het voordeligste aanbod LG KU990i Viewty GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de KU990i Viewty.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG KU990i Viewty kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG KU990i Viewty is een candybar telefoon met een gewicht van 112 gram.

De KU990i Viewty beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 104 x 54 x 15 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 430 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG KU990i Viewty ondersteunt diverse netwerken. Met de KU990i Viewty kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG KU990i Viewty heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de KU990i Viewty is geen probleem.

Multimedia

De KU990i Viewty is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De LG KU990i Viewty beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3 inch touchscreen. De LG KU990i Viewty kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 155 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG KU990i Viewty
Heb je een vraag over de LG KU990i Viewty dan kun je deze hier stellen