LG L70+ L-fino Dual SIM

LG D295 (D295.ANLDKT-STCK24) 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
L70+ L-fino Dual SIM: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de L70+ L-fino Dual SIM een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze LG, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG L70+ L-fino Dual SIM:

Voor het voordeligste aanbod LG L70+ L-fino Dual SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de L70+ L-fino Dual SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG L70+ L-fino Dual SIM kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG L70+ L-fino Dual SIM is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 120 gram.

De L70+ L-fino Dual SIM beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 127,5 x 67,9 x 11,9 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 4.4 (KitKat)
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 11.9 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG L70+ L-fino Dual SIM ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de L70+ L-fino Dual SIM kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG L70+ L-fino Dual SIM heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de L70+ L-fino Dual SIM is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De L70+ L-fino Dual SIM is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe LG L70+ L-fino Dual SIM beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De LG L70+ L-fino Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 207 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG L70+ L-fino Dual SIM
Heb je een vraag over de LG L70+ L-fino Dual SIM dan kun je deze hier stellen