LG L80+ D331 L Bello

L Bello Goud 45%
L80+ D331 L Bello: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), WiFi, BT, GPS, 5 inch

De LG L80+ D331 L Bello is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG L80+ D331 L Bello:

Voor het voordeligste aanbod LG L80+ D331 L Bello GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de L80+ D331 L Bello.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG L80+ D331 L Bello kunt overzien.

SELFIE CAMERA

Maak selfies met een handgebaar. Door een vuist te laten zien, weet deze LG telefoon dat ie 3 seconden later een perfecte selfie moet maken. Zo krijg je alle tijd die je nodig hebt om poseren voor de foto's.

FRONT CAMERA LIGHT

Perfect uitgelichte selfies, ook bij weinig licht. Door het heldere huidkleurige flitslicht rondom het scherm sta je er altijd goed op.

5” DISPLAY & SLIMLINE DESIGN

Het heldere en kleurrijke 5” FWVGA display laat je nog meer genieten van social media en multimedia entertainment. Dit alles in een elegant ontwerp met prettige contouren voor meer comfort en optimale grip.

KNOCK CODE™

Ontmoet Knock Code ™, een geavanceerde versie van KnockON. Knock Code ™ omvat het vermogen KnockON om uw telefoon te ontgrendelen door simpelweg tweemaal op het scherm te tikken. Ook kunt u een gepersonaliseerde patroon instellen, zodat je directe te toegang hebt tot je startscherm en dit zorgt ook voor een verbetering van je privacy. Knock patronen kunnen overal op het scherm worden ingesteld voor gepersonaliseerde en geoptimaliseerde bediening met één hand.

De Knock Code ™ ondersteunt 2-8 tikken voor elk patroon. Originele KnockON is ook beschikbaar.

GOOGLE PLAY APPLICATIES

PLAY APPS

Op Google play staan ontzettend veel Android applicaties voor jou klaar, meestal gratis. Dit geeft je de vrijheid om de telefoon in te richten zoals jij het zelf wilt. Wil je op de hoogte blijven van het actuele nieuws? Met de applicatie nu.nl blijf je altijd bij, ook over alle files in Nederland. Heb je de trein gemist? Kijk op de app 9292ov en vind een alternatief. Persoonlijker kan een GSM niet worden.

ADVANCED QUICKMEMO™

Maak een foto, schrijf direct je boodschap op het scherm en deel het met je vrienden. Mail, SMS of via Social Media kun je de foto of andere screenshots direct posten of versturen.

INTUÏTIEVE AANSTURING DOOR DE BACK BUTTON

Laat je fascineren door een overweldigende kijkervaring recht vanuit de palm van je hand. Met een premium en minimalistisch design beschikt deze telefoon over een geïntegreerde back button (rear-key) voor intuïtief gebruik door middel van je vinger.

TOUCH & SHOOT BEDIENING

De simpelste manier om foto’s te maken. Voor een haarscherpe foto tik je gewoon op een willekeurige plek op je scherm. Vanaf nu leg je iedere
actie vast. De beste momenten vastleggen in een fractie van een seconde. Vaak spelen de mooiste situaties zich af binnen een fractie van een seconde. Dit vastleggen is kinderspel met de Touch & Shoot functie.

SLIM TOETSENBORD

Het slimme toetsenbord maakt typen lekker makkelijk. De grootte is aanpasbaar en met simpele bewegingen schrijf of verbeter je.

Apparaat & afmetingen

De LG L80+ D331 L Bello is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 140 gram.

De L80+ D331 L Bello beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 138 x 71 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,0 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 4.4 (KitKat)
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 11 millimeter
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG L80+ D331 L Bello ondersteunt diverse netwerken. Met de L80+ D331 L Bello kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De LG L80+ D331 L Bello heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de L80+ D331 L Bello is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De L80+ D331 L Bello is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe LG L80+ D331 L Bello beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,0 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De LG L80+ D331 L Bello kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 196 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de LG L80+ D331 L Bello
Heb je een vraag over de LG L80+ D331 L Bello dan kun je deze hier stellen


LG L80+ D331 L Bello los toestel kopen