LG Leon

Leon Goud 55%
Leon: Android 5, 4.9 megapixels, quad-core 64-bit, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), WiFi, BT, GPS, 4.5 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de LG Leon een goed toestel voor jou. De LG Leon is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze LG.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de LG Leon:

Voor het voordeligste aanbod LG Leon GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van LG telefoons waaronder de Leon.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de LG Leon kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De LG Leon is een touchscreen telefoon met een gewicht van 140 gram. De LG Leon wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Leon beschikt over een 4,9 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 130 x 65 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 4,9 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Quad-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Iets te dik met 11 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De LG Leon ondersteunt diverse netwerken. Met de Leon kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
Android 5.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Leon is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Leon is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe LG Leon beschikt over een ingebouwde 4,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De LG Leon kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de LG Leon
Heb je een vraag over de LG Leon dan kun je deze hier stellen